Halibut în Cartoccio

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul în Cartoccio. O porție conține 546 calorii, 39G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 9,15 USD pe porție. Un amestec de sare kosher, frunze de cimbru culese, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Încercați Farfalle cu anghinare al Cartoccio, Crustacee și legume la grătar al Cartoccio, și Cârnați gata de poștă: Salsicce în Cartoccio pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndoiți 4 (9 pe 13 inci) bucăți de hârtie pergament în jumătate și începând din partea de sus a pliului, tăiați un semicerc mare din hârtie. Când pliul este deschis, ar trebui să fie un cerc complet. Este în regulă dacă nu este un cerc perfect-o formă de inimă este și mai bună. Rezervă.
Într-un castron combinați dovleceii, dovleceii de butternut, varza de Bruxelles și prazul. Aruncați generos cu ulei de măsline și condimentați cu frunzele de cimbru și sarea. Ulei și sare și halibutul.
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Deschideți cercurile de hârtie pergament (sau inimile) și periați hârtia cu ulei de măsline, lăsând o margine de 1 inch în jurul marginii.
Împărțiți legumele condimentate între cele 4 hârtii, așezându-le în centru chiar deasupra pliului.
Așezați fileurile de pește deasupra legumelor și așezați o felie de lămâie deasupra fiecărui file de pește. Îndoiți hârtia peste pește. De lucru de la 1 capăt al pergamentului la celălalt ori partea de jos a hârtiei peste partea de sus a cutelor și sigiliu pachetele. Închiderea trebuie să fie foarte sigură, astfel încât aburul să nu scape în timpul procesului de gătit. Înainte ca pachetul să fie complet sigilat, adăugați cu grijă 1/2 cană de vin în fiecare apoi sigilați.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 8 până la 9 minute.
Scoateți peștele din cuptor, puneți-l pe servirea vaselor și serviți imediat. Fiecare felie de restaurant să-și deschidă propriul pachet de pergament, astfel încât să poată obține efectul complet al exploziei de abur aromatic care va fi eliberat din pachet.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.