Halibut Souvlaki ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 348 calorii. Pentru $ 6.49 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de usturoi, salată romaine, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până iaurt ai putea urma acest curs principal cu Iaurt Congelat Sănătos De 5 Minute ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este spectaculos. Încercați Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil bască cu fasole albă și sos de plante medicinale), Souvlaki, și Souvlaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Combinați primele 3 ingrediente într-un vas superficial; amestecați 1/2 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3
Adăugați halibut, întorcându-vă la strat; lăsați să stea 15 minute. Aranjați halibutul pe raftul unei tigaie pentru broiler acoperită cu spray de gătit; așezați raftul în tigaie. Se fierbe 8 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Halibut
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Combinați restul de 1/8 linguriță de sare, iaurt, castraveți, mărar și usturoi într-un bol, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Crengute De Marar Proaspat Culese
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Întindeți 1 1/2 linguri amestec de iaurt în centrul fiecărei învelișuri de pita; acoperiți fiecare cu 1 file, 1/2 cană salată, 2 linguri ceapă și 2 felii de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.