Halibut sotat cu topping de eșalotă de Pecan

Halibut sotat cu topping de eșalotă de Pecan
Halibut sote cu topping de eșalotă Pecan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 326 calorii, 32g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $6.12 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, pătrunjel, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Halibut sotat cu topping de eșalotă de Pecan, Halibut la grătar cu unt de busuioc-șalotă, și Halibut Fript Cu Sos Cald De Șalotă De Lămâie.

Instrucțiuni

1
Se usucă halibutul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
HalibutHalibut
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotează peștele, întorcându-se o dată, până devine auriu și tocmai gătit, 4 până la 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se transferă pe farfurii și se menține cald, acoperit lejer cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Adăugați uleiul de lingură rămas în tigaie și gătiți șalota la foc moderat, amestecând ocazional, până la auriu pal, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați nuci pecan și saut la foc moderat, amestecând, până când sunt parfumate și o nuanță mai închisă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
6
Se adaugă untul și se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
7
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați coaja, pătrunjelul și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Presărați topping de șalotă de pecan peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Nuci PecanNuci Pecan
PeștePește
9
articol var
10
Type_27_data = {};
11
articol
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista