Halibutul saut cu sos Romesco este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 6,74 USD pe porție. O porție conține 309 calorii, 36g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, pene de lămâie, pâine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Kebaburi De Halibut De Rozmarin Cu Sos Romesco, Halibut prăjit cu sos Romesco și gust de măsline, și Halibut cu Romesco gros.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Tăiați ardeii grași în jumătate; aruncați semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Semințe
3
Așezați ardeii grași, cu pielea în sus, pe o foaie de copt; aplatizați. Se fierbe 10 minute sau până se înnegrește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Adăugați ancho; se fierbe 2 minute.
5
Așezați ardeii grași într-o pungă de hârtie; închideți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
6
Lăsați să stea 5 minute; coaja.
7
Așezați ardeii grași, ancho, 1/4 linguriță de sare și următoarele 8 ingrediente (prin pâine) într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Pâine
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
8
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Presărați 1/4 linguriță sare peste pește. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pește
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați pește în tigaie; gatiti 6 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere. Se acoperă cu sos; se servește cu pene de lămâie.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.