Ranch Halibut cu sos Tartar de lămâie-pătrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 289 calorii. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $ 4.78 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, amestec de pansament de fermă, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi biscuiții rotunzi cu unt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Ritz ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Halibut cu sos de patrunjel-lamaie, Sandvișuri de Halibut cu sos Tartar picant, și Bețișoare de pește Halibut cu sos Tartar de mărar-caper.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Linie tigaie dreptunghiulară, 13x9x2 inci, cu folie de aluminiu; folie de pulverizare cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se amestecă amestecul de pansament (uscat) și biscuiții în castron superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plic Amestec De Sos De Salată Italian Parmezan
Pentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Amestecați untul și sucul de lămâie într-un alt castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Tăiați peștele în 4 bucăți de servire. Înmuiați peștele în unt, apoi acoperiți cu amestec de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Legare
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Caracatiță Brite
Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Se pune în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți neacoperit 10 până la 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița. În timp ce peștele se coace, amestecați sosul tartru, pătrunjelul și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Tartar
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.