Halibut prăjit în tigaie cu sos de Cornichon
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Halibutul prăjit cu sos de Cornichon ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $5.82 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 216 calorii, 33g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de halibut, piper, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Încercați Friptură de vită cu sos de tarhon Cornichon, Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi), și Biscuiți de creveți cu pansament de Cornichon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți fileurile; se usucă și se presară cu sare.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente într-un castron puțin adânc. Fileuri de dragare în amestec de făină, scuturând excesul de făină.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați fileuri; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand fileurile se rumenesc.
Se servește cu sos de Cornichon.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.