Halibut prăjit lent cu sparanghel ras și salată de fenicul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul prăjit lent cu sparanghel ras și salată de fenicul. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 327 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $6.7 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bulbul de fenicul, pătrunjelul, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Salată de sparanghel și fenicul ras, Halibut Fript Cu Salată De Legume De Primăvară Rasă, și Salată De Fenicul Ras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați sucul de lămâie și muștarul încastron mic. Treceți treptat în ulei, apoi adăugațicapete. Condimentați pansamentul după gust cu sareși piper. Faceți înainte: poate fi făcut1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei și rewhisk înainte de utilizare.
Așezați 1 suliță de sparanghel plat pe suprafața de lucru. Folosind un cojitor de legume, radețiparanghel în benzi lungi subțiri.
Așezați fâșiile de paranghel într-un castron mediu cumarne ras. Faceți înainte: poate fi făcut4 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Coat foaie de copt cu ramă cuspray Nonstick.
Amestecați pesmetul,brânza, ierburile și coaja de lămâie într-un alt castron mediu.
Se presară sare și piper.
Se toarnă untul topit. Folosind furculița, aruncațiincorporați uniform.
Așezați fileurile de halibut pe coacerea pregătităfoaie, distanțată.
Se presară cu sare șipiper. Împărțiți pesmetul între filetepentru a acoperi partea de sus (aproximativ 1/3 cană fiecare), presândpentru a adera. Faceți înainte: se poate face 1 orăînainte. Acoperiți și răciți.
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Coaceți halibutpână când este opac în centru, aproximativ 20 de minute.Porniți broiler. Se fierbe halibutul doar până lapâinefirimiturile încep să se rumenească, aproximativ 1 minut.
Așezați 1 file de halibut pe fiecare dintre cele 6 farfurii.
Se toarnă pansament peste sparanghel și feniculamestec; aruncați pentru a acoperi. Salata de sezon la gustcu sare și piper. Împărțiți salata întreplăci și serviți.
Pe porție: 511,5 kcal calorii,
3% calorii din grăsimi, 20,1 g grăsimi,
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.