Halibut prăjit la tigaie cu sos de unt de ciuperci
Halibutul prăjit în tigaie cu sos de unt de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 298 calorii, 37g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 2 și costă $6.96 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper cayenne, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Halibut prăjit în tigaie cu sos de unt de roșii, Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie, și Bulion de ciuperci peste unt brun halibut ars.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul și 1 lingură de unt într-o tigaie grea la foc mediu-mare până când untul se topește și începe să spumeze.
Adăugați ciupercile și un vârf de sare; se sotează în unt fierbinte și ulei maro auriu, aproximativ 5 minute. Împingeți ciuperci la margini pentru a goli un spațiu în centrul tigaie.
Condimentați halibutul pe fiecare parte cu sare și piper cayenne.
Așezați fileurile de halibut în centrul tigaiei și gătiți până când fileurile încep să se descuameze, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Transferați halibutul pe o farfurie caldă de servire.
Turnați apa în tigaie și aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn, până când apa se reduce la jumătate, 1 până la 2 minute.
Se toarnă sucul de lămâie în amestecul de ciuperci și se amestecă.
Se amestecă untul și pătrunjelul în amestecul de ciuperci. Se amestecă constant până când untul se topește și formează un sos; se ia de pe foc și se condimentează cu sare și piper negru. Sos de lingură și ciuperci peste halibut.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Scarpetta Pinot Grigio. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.