Halibut prăjit la cuptor cu tapenadă de măsline negre pe ardei roșii prăjiți (rapiță Asado con Tapenada Negra Y pimientos Morrones)

Halibut prăjit la cuptor cu tapenadă de măsline negre pe ardei roșii prăjiți (rapiță Asado con Tapenada Negra Y pimientos Morrones)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Halibut prăjit la cuptor cu tapenadă de măsline negre pe ardei roșii prăjiți (rapiță Asado con Tapenada Negra Y pimientos Morrones). O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 337 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 8,13 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână hamsie, ulei de canolan, ardei prăjiți în sticlă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Tapenadă de măsline pui Crustat și Quinoa cu usturoi prăjit, ardei roșii prăjiți și busuioc, Relleno Chile prăjit la cuptor cu sos Chipotle Asado, și Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinați sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți toate ingredientele tapenade în vasul de lucru al unui robot de bucătărie. Pulsează până se omogenizează. Răsturnați tapenada într-un castron, acoperiți-o cu folie de plastic și dați-o la frigider. Tapenada poate fi făcută cu până la 3 zile în avans.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Se usucă fileurile de halibut cu prosoape de hârtie. Condimentați Generos fripturile de halibut cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De HalibutFripturi De Halibut
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Încălziți uleiul de canola la foc mediu-mare într-o tigaie mare rezistentă la cuptor (fără mânere din plastic!) până la cald, dar nu fumează. Alunecați bucățile de halibut cu pielea în jos în tigaie și gătiți până când partea de jos are auriu și marginile peștelui încep să pară opace, aproximativ 3 minute. Întoarceți fripturile și puneți-le în cuptor timp de 2 până la 3 minute sau până când fripturile sunt doar opace în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
HalibutHalibut
FripturăFriptură
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
5
În timp ce peștele gătește, încălziți ardeii roșii într-o tigaie la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Pentru a servi, așezați o movilă mică de ardei roșii pe fiecare farfurie și așezați halibutul pe movilă. Folosind 2 lingurițe, formați o quenelle (în formă de ou) de tapenadă și așezați deasupra fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
HalibutHalibut
FripturăFriptură
OuăOuă
7
Tapenada folosită pentru a acoperi fileurile se păstrează mult timp la frigider. Îl puteți folosi pentru a acoperi aproape orice pește sau pui de pe grătar, amestecați-l în sosuri de salată sau ca sandviș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
Pui întregPui întreg
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista