Halibut prăjit cu vinetă de roșii

Halibut Pan-ars cu Vinaigrette de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $7.34 pe portie. O porție conține 314 calorii, 33g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de roșii de moștenire, sare și piper, fileuri de halibut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, Halibut Ars Cu Sos De Roșii Cu Ierburi, și Halibut la cuptor cu roșii, capere și vinetă de măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați roșiile și sucurile lor cu șalotele, usturoiul, oțetul, arpagicul, pătrunjelul, 2 linguri de ulei de măsline și 1/4 linguriță de fenicul măcinat. Se condimentează cu sare și piper.
Într-un castron mic, amestecați restul de 3/4 linguriță de fenicul măcinat cu 1/2 linguriță fiecare de sare și piper.
Presărați amestecul peste tot peștele. Într-o tigaie antiaderentă medie, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline până la sclipire.
Adăugați halibutul și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe fund, aproximativ 5 minute. Întoarceți fileurile și adăugați untul în tigaie; lingurați untul peste fileuri în timp ce gătesc, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Transferați halibutul în farfurii, lingurați vinaigreta de roșii deasupra și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.