Halibut Prăjit Cu Ardei Gras Roșu, Ceapă Și Cartofi Roșii

Halibut Prăjit Cu Ardei Gras Roșu, Ceapă Și Cartofi Roșii
Halibutul prăjit cu ardei gras roșu, ceapă și cartofi roșii este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian hor d ' oeuvre. O porție conține 24 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 60 și costă 46 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 14 minute. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pene de lămâie, ardei gras, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Ceapă caramelizată și ardei grași prăjiți Meatza, Salată de Calamari, ardei grași prăjiți și ceapă roșie murată la grătar, și Cârnați Prăjiți Cu Cartofi, Ardei Și Ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Așezați cartofii într-o tigaie mare sau pe o foaie mare de copt cu margini; stropiți cu ulei și întoarceți-l pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Adăugați ardeiul gras și ceapa. Se condimentează cu 1/4 linguriță sare și piper.Prăjiți legumele, întorcând cartofii o dată sau de două ori și mișcând bucățile de ardei și ceapă, astfel încât să se rumenească uniform, până când cartofii încep să se rumenească și sunt aproape fragede, aproximativ 35 de minute.În timp ce legumele se prăjesc, tocați mărunt pătrunjelul, coaja de lămâie, oregano și usturoiul împreună pentru a face gremolata. Se condimentează halibutul cu restul de 1/4 linguriță sare și piper, apoi se presară cu 2 lingurițe gremolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
HalibutHalibut
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Scoateți tigaia din cuptor. Creșteți temperatura cuptorului la 45
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Împingeți legumele pe părțile laterale ale tigaiei și așezați halibutul în centru. Puneți o parte din ceapă și ardei peste halibut. Aranjați cartofii în jurul marginilor, întorcând părțile rumenite în sus.Prăjiți până când legumele sunt rumenite și fragede și halibutul este opac în centru, cu 10 până la 15 minute mai mult, în funcție de grosimea peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
HalibutHalibut
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Presărați gremolata rămasă deasupra. Aranjați halibutul și legumele pe un platou sau farfurii individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
HalibutHalibut
7
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În1 h, 14 m.
Porții60
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista