Halibut Prăjit Cu Ardei Gras Roșu, Ceapă Și Cartofi Roșii
Halibutul prăjit cu ardei gras roșu, ceapă și cartofi roșii este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian hor d ' oeuvre. O porție conține 24 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 60 și costă 46 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 14 minute. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pene de lămâie, ardei gras, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Ceapă caramelizată și ardei grași prăjiți Meatza, Salată de Calamari, ardei grași prăjiți și ceapă roșie murată la grătar, și Cârnați Prăjiți Cu Cartofi, Ardei Și Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați cartofii într-o tigaie mare sau pe o foaie mare de copt cu margini; stropiți cu ulei și întoarceți-l pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Adăugați ardeiul gras și ceapa. Se condimentează cu 1/4 linguriță sare și piper.Prăjiți legumele, întorcând cartofii o dată sau de două ori și mișcând bucățile de ardei și ceapă, astfel încât să se rumenească uniform, până când cartofii încep să se rumenească și sunt aproape fragede, aproximativ 35 de minute.În timp ce legumele se prăjesc, tocați mărunt pătrunjelul, coaja de lămâie, oregano și usturoiul împreună pentru a face gremolata. Se condimentează halibutul cu restul de 1/4 linguriță sare și piper, apoi se presară cu 2 lingurițe gremolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Nonpareils Argintii
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Halibut
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Scoateți tigaia din cuptor. Creșteți temperatura cuptorului la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
5
Împingeți legumele pe părțile laterale ale tigaiei și așezați halibutul în centru. Puneți o parte din ceapă și ardei peste halibut. Aranjați cartofii în jurul marginilor, întorcând părțile rumenite în sus.Prăjiți până când legumele sunt rumenite și fragede și halibutul este opac în centru, cu 10 până la 15 minute mai mult, în funcție de grosimea peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Halibut
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Presărați gremolata rămasă deasupra. Aranjați halibutul și legumele pe un platou sau farfurii individuale.
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.