Halibut pocat cu vinetă caldă de slănină

Halibut pocat cu vinetă caldă de slănină
Halibutul poșat cu vinaigretă caldă de slănină este un fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 419 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $7.77 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, căței de usturoi, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Halibut braconat cu vinetă cu ierburi, Bruschetta de mic dejun cu Prosciutto, ouă Pocate și vinetă caldă de muștar, și Salata caldă de rucola a lui Michael Ruhlman cu slănină și ouă Pocate.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 8 ingrediente într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute. Se strecoară amestecul printr-o strecurătoare peste un bol, rezervând bulion și amestec de legume. Întoarceți bulionul în tigaie; aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
TigaieTigaie
2
Adăugați pește în tigaie. Gatiti 8 minute sau pana cand pestele se fulgi usor atunci cand este testat cu o furculita sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți peștele din lichidul de gătit folosind o lingură cu fante; rezervați 1 cană plus 2 linguri lichid de gătit. Aruncați lichidul de gătit rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți slănina din tigaie; se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați șalotă la picături în tigaie; saut 1 minut sau până se înmoaie, amestecând continuu. Se amestecă 2 linguri de oțet și muștar; gatiti 1 minut, amestecand ocazional. Se amestecă 2 linguri de lichid de gătit rezervat, restul de 1 lingură de oțet, sirop, ulei, sare și piper; gatiti 30 de secunde, amestecand ocazional. Se amestecă slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MuștarMuștar
OțetOțet
PiperPiper
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
SiropSirop
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Așezați aproximativ 3/4 cană de amestec de legume în fiecare dintre cele 4 boluri puțin adânci; acoperiți fiecare cu 1/4 cană de lichid de gătit rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Așezați 1 felie de pâine și 1 file de pește în fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
PeștePește
9
Stropiți fiecare porție cu aproximativ 1 lingură de amestec de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
10
Garnisiți cu crenguțe de pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista