Halibut Pistou
Halibutul Pistou este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $6.32 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 220 calorii, 33g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi), Soupe au Pistou, și Soup au Pistou.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic; frecați pe ambele părți ale fileurilor.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați fileuri; gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când fileurile se fulg ușor atunci când sunt testate cu o furculiță.
Se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.