Halibut Pacific Fiert Cu Praz, Ciuperci Și Scoici
Halibutul Pacific fiert cu praz, ciuperci și scoici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 418 calorii, 30g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $5.56 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper kosher, file de halibut din pacific și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 73 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Halibut fiert cu praz, ciuperci, scoici și midii, Halibut prăjit cu praz fiert cu vin, și Praz fiert și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul la foc mediu într - o tigaie de 11 sau 12 inci cu față dreaptă, cu capac.
Adăugați ciupercile și prazul și condimentați ușor cu sare și piper. Gatiti usor, amestecand ocazional, pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, 7 pana la 8 minute.
Adăugați bulionul, ridicați focul la mediu și aduceți la fierbere. Condimentează halibutul cu sare și piper. Cuibărește peștele și scoicile printre legumele din tigaie. Aduceți bulionul înapoi la fierbere, acoperiți bine și reduceți focul la minim. Gatiti usor pana cand pestele este doar fiert si scoicile s-au deschis, aproximativ 7 minute. Dacă toate scoicile nu sunt deschise, scoateți peștele și scoicile deschise și continuați să gătiți până când scoicile rămase se deschid, încă 2 până la 3 minute. Aruncați orice scoici care nu s-au deschis până acum.
Serviți peștele în boluri de supă de mică adâncime încălzite, acoperite cu praz și ciuperci, înconjurate de scoici și bulion și presărate cu pătrunjel tocat. Sugestii de servire pentru a face o masă completă, serviți cu o salată verde și orez de iasomie aburit.
40, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
17, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.