Halibut Marinat

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul marinat. Pentru $5.55 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 189 calorii, 30g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de fulgi de bonito, scallions, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Rețete similare includ Halibut Marinat Cu Lămâie, Halibut Marinat Cu Plante Citrice, și Halibut Marinat La Grătar Cu Maioneză Picante-Cilantro.
Instrucțiuni
Feliați halibutul așa cum este descris în rețeta de mai sus și aranjați pe farfurii.
Pregătiți amestecul de oțet în rețeta de mai sus, adăugând mitsuba și acoperiți peștele. Continuați cu rețeta rămasă de mai sus, folosind daikon ras în locul mugurilor și scallions în locul cepei roșii.
Serviți imediat cu sos ponzu alături de halibut pentru scufundare.
Combinați toate ingredientele într-un castron și lăsați să stea 24 de ore. Se strecoară printr-o pânză de brânză și se maturizează 3 luni într-un loc răcoros, întunecat sau la frigider.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris