Halibut la grătar cu fasole Lima și sos de roșii prăjite
Halibut la grătar cu fasole Lima și sos de roșii prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 381 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $6.41 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, fasole fava în păstăi, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Halibut La Grătar Cu Fasole Lima Și Sos De Roșii Prăjite, Friptură de fustă la grătar cu sos dulce de roșii prăjite și creveți prăjiți, fasole neagră și salată Orzo, și Halibut la grătar cu sos curry de porumb-nucă de cocos și Chutney de roșii Cherry la grătar.
Instrucțiuni
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Roșii de miez, apoi înjumătățiți transversal. Îndepărtați partea tăiată a fiecărei jumătăți cu așchii de usturoi, apoi presărați cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper (total). Aranjați roșiile, tăiați părțile în sus, într-o tigaie puțin adâncă unsă, apoi stropiți uniform cu 1 lingură de ulei. Prăjiți până se înmoaie și se ofilesc, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Usturoi
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
În timp ce roșiile se prăjesc, gătiți fasolea într - o oală de 6 până la 8 litri cu apă sărată clocotită, neacoperită, până când este fragedă, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Se scurge într-o strecurătoare și se răcește ușor, aproximativ 10 minute. Când fasolea este suficient de rece pentru a fi manipulată, alunecați ușor pielea. Tăiați grosolan fasolea și roșiile prăjite, apoi aruncați cu busuioc, uleiul de lingură rămas, restul de 1/2 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper și sucul de lămâie (după gust).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Tomate
Piper
Busuioc
Fasole
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Pregătiți grătarul pentru gătit pe cărbune mediu-fierbinte (căldură moderată pentru gaz). Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului, apoi cărbune ușor. Când cărbunele devine alb cenușiu (la aproximativ 15 minute de la iluminare), țineți mâna la 5 inci deasupra grătarului pentru a determina căldura cărbunelui. Este cald mediu când puteți ține mâna acolo timp de 3 până la 4 secunde. Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi reduceți la setarea moderată.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Se usucă peștele și se condimentează ambele părți cu sare și piper. Grătar pe grătar ușor uns, acoperit numai dacă folosiți grătar pe gaz, răsturnând o dată, până când este gătit, 6 până la 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Serviți pește acoperit cu fasole și sos de roșii prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
Pește
1
* Dacă nu puteți face grătar în aer liber, peștele poate fi gătit într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, mare (cu 2 arzătoare), la foc moderat.* Peștele poate fi condimentat cu 1 oră înainte și răcit, acoperit.* Fiți conștienți de faptul că fasolea fava poate provoca o reacție potențial fatală la unii oameni de origine mediteraneană, africană și Pacific.* Fasolea poate fi gătită și curățată cu 1 zi înainte, apoi răcită într-o pungă de plastic sigilată.* Sosul de fasole și roșii prăjite poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.