Halibut La Gratar Poisson Cru
Halibut la gratar Poisson Cru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 9.1 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 762 calorii, 49G de proteine, și 46G de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, lapte de nucă de cocos, sare de mare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Poisson Cru, Poisson Cru cu lapte de cocos și var, și Halibut la grătar condimentat cu Chili cu salsa cochetă cu porumb la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru sos: într-un bol, amestecați laptele de nucă de cocos, fulgii de nucă de cocos, sosul de chili, siropul de porumb, pătrunjelul, pasta de roșii, sarea și sucul de lămâie și lăsați să se marineze timp de 30 de minute. Apoi se toarnă printr-o sită sau filtru într-o cratiță.
Se încălzește la foc mic până se încălzește.
Bateți untul de pe foc înainte de servire.
Pentru pește: Preîncălziți grătarul la 350 de grade F sau o tigaie la grătar la foc mare. Apoi presărați peștele cu sare, piper și coriandru. Gatiti pestele pe ambele parti pana la temperatura medie, 5 pana la 6 minute pe fiecare parte. Odată gătit, scoateți-l de pe foc și odihniți-vă timp de 2 până la 3 minute.
Serviți peștele peste orez de iasomie. Terminați cu sosul.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.