Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul copt cu Orzo, spanac și roșii Cherry. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 713 calorii, 44G de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru $7.67 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, roșii cherry, paste orzo) și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Halibut La Cuptor Cu Orzo, Spanac Și Roșii Cherry, Orzo cu spanac și roșii cherry, și Halibut La Grătar Și Roșii Cu Pesto Orzo.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți 2 linguri de ulei și suc de lămâie în castron; condimentați pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați halibutul pe foaia de copt cu margini; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Halibut
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Stropiți cu o parte din pansament.
5
Coaceți până când este doar opac în centru, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Între timp, gătiți pastele într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită până se înmoaie, dar încă fermă de mușcat; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se adauga 2 linguri de ulei si usturoi in aceeasi cratita; saut la foc mediu 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Adăugați pastele scurse, spanacul și roșiile; se amestecă pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
9
Se ia de pe foc. Acoperiți; lăsați să stea 1 minut (spanacul se va ofili). Împărțiți pastele între 2 farfurii. Se acoperă cu halibut și pansament rămas.
Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.