Halibut Fiert Cu Usturoi Dulce, Pătrunjel Și Lămâie

Halibut Fiert Cu Usturoi Dulce, Pătrunjel Și Lămâie
Halibutul fiert cu usturoi dulce, pătrunjel și lămâie este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 121 calorii, 18g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Dacă aveți ramuri pătrunjel, fileuri de halibut, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Halibut cu sos de patrunjel-lamaie, Halibut Ranch cu sos Tartar de lămâie-pătrunjel, și Halibut poșat cu sos de lămâie-ierburi pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateUșor
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate61
Revista