Halibut fiert cu legume provensale și ulei de busuioc

Halibut fiert cu legume provensale și ulei de busuioc
Halibutul fiert cu legume provensale și ulei de busuioc este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 353 calorii, 34G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,1 USD pe porție. Un amestec de busuioc, șalotă, fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Halibut și legume Pocate cu un singur fel de mâncare, Halibut fiert cu roșii și busuioc, și Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Tăiați dovleceii pe lungime pe cele 4 părți, scoțând tot verdele și aproximativ 1/2 inch din alb în fiecare dintre cele 4 bucăți. Aruncați secțiunea albă, interioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3
Tăiați restul în zaruri de inci. Blanch până la crocant-fraged, aproximativ 3 minute.
4
Scurgeți, plonjați în apă cu gheață și scurgeți din nou. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Scoateți cele 2 straturi exterioare de fenicul și păstrați restul pentru o altă utilizare. Tăiați orice secțiuni subțiri și flexibile lângă marginea feniculului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
6
Tăiați partea fermă și groasă în zaruri de inci. Blanch ca și în cazul dovlecelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
7
Răzuiți toată pulpa și miezul din lămâia conservată și tăiați coaja galbenă în julienne fină. Blanch timp de 1 minut, reîmprospătați în apă cu gheață, scurgeți din nou și dați deoparte. (Rețeta poate fi făcută până în acest moment cu câteva ore înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
8
Puneți 2 căni de nage și bulionul de midii într-o cratiță mică și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Adăugați șofranul și fierbeți timp de 2 până la 3 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
10
Aduceți 3 căni de nage la fiert într-o oală lată de 10 inci. Condimentați ambele părți ale halibutului cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
HalibutHalibut
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Adăugați halibutul în oală și reglați căldura, astfel încât lichidul să fiarbă. Braconați până când o frigăruie metalică introdusă în centrul halibutului întâmpină doar puțină rezistență, 5 până la 6 minute, iar frigăruia, când este lăsată în pește timp de 5 secunde, se simte abia caldă când este atinsă de buză. Halibutul va fi rar (fripturile mai subțiri vor fi gata mai devreme). Scoateți fripturile din lichid imediat ce sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
FripturăFriptură
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
FrigaruiFrigarui
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Între timp, puneți dovleceii, feniculul, lămâia conservată, roșiile și șalota într-o cratiță medie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
TomateTomate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
13
Adăugați caperele și uleiul de măsline. Se condimentează cu sare și piper. Doar încălziți legumele, aproximativ 2 minute; nu-i lăsați să gătească mai departe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CapereCapere
14
Pentru a servi, tăiați cele 4 frunze de busuioc în fâșii subțiri. Amestecați măslinele în legume și strecurați lămâia peste ele. Trageți pielea de pe halibut. Reîncălziți bulionul de șofran, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
LegumeLegume
HalibutHalibut
șofranșofran
MăslineMăsline
BulionBulion
LămâieLămâie
15
Puneți halibutul în centrul farfuriilor și aranjați legumele peste și în jurul fripturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
HalibutHalibut
FripturăFriptură
16
Se toarnă bulionul de șofran în jurul halibutului. Împrăștiați busuiocul peste și în jurul peștelui și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
șofranșofran
BusuiocBusuioc
BulionBulion
PeștePește
17
articol var
18
Type_27_data = {};
19
articol
20
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista