Halibut Fiert Cu Capere De Lămâie

Halibut Fiert Cu Capere De Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul fiert cu lămâie. O porție conține 256 calorii, 33g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $7.12 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de halibut, pătrunjel cu frunze plate, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Halibut cu sos de lămâie și Caper, Halibut la grătar cu vinaigretă cu capere de lămâie, și Halibut la grătar cu vinaigretă cu capere de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează halibutul cu sare și piper. Înveliți o tigaie antiaderentă medie cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
HalibutHalibut
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Adăugați peștele; gatiti 5 minute pe fiecare parte, pana cand este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
3
Transferați pe un platou și acoperiți pentru a vă încălzi.
4
Reduceți căldura la minim.
5
Adăugați uleiul, roșiile, caperele și sucul de lămâie; gatiti 1 minut, amestecand. Aranjați spanacul pe 2 farfurii de servire; deasupra cu peștele. Puneți sosul peste halibut și garnisiți cu pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
HalibutHalibut
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
6
Se servește cu pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
7
Gust
8
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
9
Dieta Mondială cu 5 factori de Harley Pasternak, M.Sc. și Laura Moser. Copyright 2010 de Harley Pasternak, M.Sc. și Laura Moser. Publicat de Ballantine Books. Toate Drepturile Rezervate.Harley Pasternak, M.Sc., a apărut la The Oprah Winfrey Show, The Tyra Banks Show, Access Hollywood, Extra, VH1, e!, și de multe ori pe Today Show. Deține un master în științe în fiziologia exercițiilor și științe nutriționale și o diplomă de Onoare în kinesiologie. De asemenea, este certificat de Colegiul American de Medicină Sportivă și de societatea canadiană de Fiziologie a exercițiilor. Locuiește în Los Angeles, California.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista