Halibut de unt cu crustă de cimbru cu sos de pătrunjel

Halibut de unt cu crustă de cimbru cu sos de pătrunjel
Halibutul cu unt cu crustă de cimbru cu sos de pătrunjel este un pescatarian felul principal. O porție conține 359 calorii, 33g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,66 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de frunze de pătrunjel, unt, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Halibut cu crustă de cimbru și Susan, Halibut Pacific Cu Crustă De Cimbru Și Susan, și Halibut cu sos de patrunjel-lamaie.

Instrucțiuni

1
Într-un mini robot de bucătărie, combinați pătrunjelul cu uleiul de măsline, șalota și sucul de lămâie și procesați-l într-un piure grosier. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Într-un castron puțin adânc, amestecați făina cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Apăsați 1 lingură de frunze de cimbru pe halibut și dragați în făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
HalibutHalibut
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Într-o tigaie mare antiaderentă, topiți untul. Când spuma dispare, adăugați bucățile de halibut și gătiți la foc moderat, rotind o dată, până se rumenesc și tocmai fierte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la moderat dacă peștele se întunecă prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Transferați halibutul în farfurii și presărați cu restul de 1 linguriță de frunze de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
HalibutHalibut
5
Se servește cu sosul de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista