Halibut de unt cu crustă de cimbru cu sos de pătrunjel
Halibutul cu unt cu crustă de cimbru cu sos de pătrunjel este un pescatarian felul principal. O porție conține 359 calorii, 33g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,66 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de frunze de pătrunjel, unt, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Halibut cu crustă de cimbru și Susan, Halibut Pacific Cu Crustă De Cimbru Și Susan, și Halibut cu sos de patrunjel-lamaie.
Instrucțiuni
Într-un mini robot de bucătărie, combinați pătrunjelul cu uleiul de măsline, șalota și sucul de lămâie și procesați-l într-un piure grosier. Se condimentează cu sare și piper.
Într-un castron puțin adânc, amestecați făina cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Apăsați 1 lingură de frunze de cimbru pe halibut și dragați în făină, scuturând excesul.
Într-o tigaie mare antiaderentă, topiți untul. Când spuma dispare, adăugați bucățile de halibut și gătiți la foc moderat, rotind o dată, până se rumenesc și tocmai fierte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la moderat dacă peștele se întunecă prea mult.
Transferați halibutul în farfurii și presărați cu restul de 1 linguriță de frunze de cimbru.
Se servește cu sosul de pătrunjel.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.