Halibut de susan și Papillote

Susan Halibut en Papillote ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 165 calorii, 22g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper, semințe de susan, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Halibut en Papillote, Halibut Și Legume En Papillote, și Halibut Cu Morcovi Și Praz În Papillote pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți 1 linguriță de ulei de susan într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi; sotati 30 de secunde.
Adăugați bok choy și 1/4 linguriță de sare; sotati 5 minute sau până când sunt crocante.
Se ia de pe foc; se amestecă pasta de chile.
Presărați pește uniform cu 1/4 linguriță sare și piper.
Tăiați 4 pătrate (15 inci) de hârtie pergament. Îndoiți fiecare pătrat în jumătate și deschideți fiecare.
Așezați 1/2 cană bok choy lângă fold; deasupra cu 1 file.
Stropiți fiecare porție cu 1/2 linguriță de ulei; presărați cu 1/4 linguriță de semințe de susan. Îndoiți hârtiile; sigilați marginile cu pliuri înguste.
Așezați pachetele pe o foaie de copt.
Coaceți la 400 timp de 18 minute sau până când hârtia este pufoasă și ușor rumenită.
Așezați 1 pachet pe fiecare dintre cele 4 plăci și tăiați-l.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.