Halibut cu vinaigretă Sambal și cremă de Wasabi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul cu vinaigretă de Sambal și cremă de Wasabi. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.02 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 254 calorii, 43G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați praf de wasabi, acompaniament: ghimbir murat, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Somon wasabi cu crustă Panko cu sos de cremă de wasabi portocaliu, Halibut Cu Unt De Wasabi, și Înghețată Wasabi (Wasabi Aisu).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Amestecați ingredientele de vinaigretă într-un blender până se omogenizează. Se condimentează cu sare.
Bateți împreună pudra de wasabi și apa până se omogenizează, apoi amestecați în smântână. Se condimentează cu sare.
Se usucă peștele și se condimentează cu sare și piper.
Presărați 1 parte a fiecărei bucăți cu pătrunjel.
Încălziți o tigaie din fontă bine condimentată la foc mare până când este fierbinte.
Adăugați ulei, apoi pește, cu părțile în sus. Căutați peștele până când partea inferioară se rumeneste, aproximativ 1 minut.
Întoarceți peștele și puneți tigaia în mijlocul cuptorului. Prăjiți până la fiert, 4 până la 5 minute.
Serviți pește, cu părțile în sus, cu o lingură din fiecare sos.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.