Halibut Cu Sos De Roșii Proaspete

Halibut Cu Sos De Roșii Proaspete
Halibutul cu sos de roșii proaspete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 4 și costă $ 8.07 pe portie. O porție conține 408 calorii, 43G de proteine, și 24g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline extravirgin, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Halibut la grătar cu Salsa proaspătă de roșii, Supă de roșii prăjită cu Halibut și paste proaspete, și Halibut prăjit cu sos de ierburi proaspete.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Revista