Halibut cu sos de muștar-Caper
Halibut cu sos de muștar-Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,35 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 204 calorii, 32g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Dacă aveți capere, șobolani, bulion de pui mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Halibut cu sos de Caper, Halibut cu sos de lămâie și Caper, și Halibut Ars Cu Sos De Caper De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare; adăugați ulei.
Adăugați șalotă și usturoi; sotati 3-5 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați vin, bulion și suc de lămâie; aduceți la fierbere.
Adăugați pește; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți, 12 până la 14 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Scoateți peștele; puneți deoparte și păstrați la cald.
Aduceți lichidul la fierbere; gătiți, neacoperit, 3 minute sau până când lichidul se reduce la 3/4 cană. Se amestecă muștarul și caperele. Se toarnă sosul peste pește și se servește imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.