Halibutul cu sos de Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 220 calorii, 33g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $6.64 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă subțire, suc de lămâie, ardei jalape și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Halibut cu sos de lămâie și Caper, Halibut Ars Cu Sos De Capere De Lămâie, și Halibut Ars Cu Sos De Capere De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați sucul și peștele într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu. Marinați în frigider 2 ore, întorcându-vă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 8 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent. Creșteți căldura la mediu-mare. Se amestecă roșii, 2 linguri pimiento, capere, jalapeo tocat și sare. Acoperiți și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați 1/4 cană de apă și pește; acoperiți și gătiți pește 3 minute pe fiecare parte. Descoperiți și gătiți 3 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Așezați 1 file pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Completați fiecare porție cu 1/4 cană de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Presărați fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe rămase pimiento.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
7
Încingeți fiecare porție cu 1 pană de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
8
Notă de vin: halibutul cu sos de Caper este perfect cu un sauvignon blanc cu gust ușor, care preia aromele sărate "verzi" ale caperelor și este suficient de delicat pentru a se potrivi bine cu peștele. Încercați Dry Creek Vineyard Fum Blanc 2005 din județul Sonoma, California, aproximativ $ (Fum blanc este un alt nume pentru Sauvignon blanc.) Cu aromele sale strălucitoare, răcoritoare, limey și gustul curat, pur, este potrivit pentru fel de mâncare. -- Alina Gavril
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.