Halibut cu sfeclă prăjită, verdeață de sfeclă și Gremolata de mărar-portocală

Halibutul cu sfeclă prăjită, verdeață de sfeclă și Gremolata de mărar-portocală ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.0 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 301 calorii, 32g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mărar, file de mahi-mahi, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Halibut cu sfeclă prăjită, verdeață de sfeclă și Gremolata de mărar-portocală, Scoici prăjite cu sfeclă prăjită, verdeață Sotată, Gremolata de citrice și cremă de hrean, și Pui, Sfeclă Rasă Și Verdeață De Sfeclă Cu Unt De Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Periați foaia de copt cu margini mari cu 1 lingură de ulei.
Se amestecă mărarul și coaja într-un castron mic pentru gremolata.
Așezați sfecla într-un vas de sticlă mediu; adăugați suficientă apă pentru a acoperi sfecla la jumătate. Acoperiți cu folie de plastic și cuptorul cu microunde la înălțime până la licitație, 8 până la 10 minute. Descoperiți și scurgeți. Sfecla se răcește ușor. Curățați și tăiați în felii groase de 1/4 până la 1/3 inch. Întoarceți sfecla în același castron.
Adăugați 1 lingură de ulei, 1 lingură de gremolata și șalotă.
Se presară sare și piper; aruncă bine. Aruncați verdeața de sfeclă într-un alt castron mediu cu 1 lingură de ulei; se presară sare și piper.
Întindeți feliile de sfeclă într-un singur strat pe jumătate din foaia de copt pregătită. Movilă de sfeclă verde pe cealaltă jumătate a foii de copt.
Presărați peștele cu sare și piper; așezați fileurile de pește deasupra verdețurilor de sfeclă.
Periați peștele cu restul de 2 linguri de ulei.
Presărați pește cu 2 linguri gremolata.
Prăjiți pește și legume până când peștele este doar opac în centru, aproximativ 8 minute. Împărțiți peștele și legumele între farfurii.
Se presară cu gremolata rămasă și se servește.
O porție conține următoarele: calorii (kcal) 491,93; % calorii din grăsimi 72,1; grăsime (g) 39,43; grăsimi saturate (g) 6,40; colesterol (mg) 84,30; carbohidrați (g) 5,42; fibre dietetice (g) 1,72; zaharuri totale (g) 0,83; carbohidrați neți (g) 3,70; proteine (g) 27,70
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.