Halibutul cu ierburi și flori este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 51G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 390 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $13.79 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 146 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați petale de flori comestibile cultivate organic, arpagic, busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi firele de șofran, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Șofran ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este grozav. Încercați Halibut Cu Ierburi Și Capere, Halibut fript cu ierburi de vară, și Halibut fript cu lămâie și ierburi pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.