Halibut cu Grapefruit Beurre Blanc
Halibut cu Grapefruit Beurre Blanc este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 478 calorii. Pentru $5.82 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Dacă aveți la îndemână andive belgiene, șalotă, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Halibut la grătar cu tarhon Beurre Blanc, Scoici cu Grapefruit roz Beurre Blanc pentru # WaunStrong Wednesday, și Brioche și Pesto halibut Crustat cu capace Portobello, Broccoli, fenicul cremă și roșii uscate la soare Beurre Blanc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți fin 1 linguriță de coajă dintr-un grapefruit. Strângeți 1/2 cană de suc dintr-un grapefruit alb.
Tăiați coaja, inclusiv toată miezul alb, din fructele rămase cu un cuțit ascuțit și tăiați segmente fără membrane. Tăiați suficiente segmente de grapefruit (folosiți toate culorile) pentru a măsura 1/2 cană. Rezervați 1 cană de segmente întregi rămase.
Se fierbe sucul, vinul, șalota și oțetul într-o cratiță mică și grea până se reduce la aproximativ 1 lingură. Reduceți căldura la minim și amestecați în unt câte 1 bucată, ridicând tigaia de pe foc ocazional pentru a răci sosul și adăugând fiecare bucată nouă de unt înainte ca cea anterioară să se topească complet (sosul nu trebuie să se încălzească suficient pentru a se separa).
Se amestecă grapefruitul tocat și se condimentează cu sare și piper. Păstrați beurre blanc cald într-un vas metalic așezat peste o cratiță cu apă fierbinte.
Se incalzeste cuptorul la 250 F. Pat halibut uscat și se condimentează cu sare și piper.
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati peștele de la saut, în loturi, dacă este necesar, răsturnând o dată, până se rumenesc și tocmai fierte, aproximativ 5 minute în total.
Transferați peștele într-o tigaie superficială și păstrați-l cald în cuptor.
Ștergeți tigaia curată și încălziți restul de 1 1/2 linguri de ulei la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati ciupercile cu sare și piper după gust, amestecând, până se rumenesc, 5 până la 7 minute.
Se adaugă andivele și saut-ul, amestecând, până când frunzele sunt ușor ofilite, aproximativ 1 minut. Se amestecă segmentele întregi de grapefruit rezervate și se ia de pe foc.
Serviți pește peste ciuperci, acoperit cu beurre blanc și coajă.