Halibut Cu Crustă De Nucă Cu Sos De Soia Cu Miere
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Halibutul cu crustă de nucă cu sos de soia cu miere ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 930 calorii, 18g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,37 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, sos de soia, fileuri de halibut din Alaska și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucile, puteți urma acest fel principal cu Tort de fistic cu nuci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Covrig-Nuc Crusted Halibut, Kebab de friptură de soia cu miere cu sos de lime de coriandru, și Halibut cu crustă de fistic cu sos de portocale de sânge.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.