Halibut cu crustă de alune cu sparanghel prăjit

Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Halibutul cu crustă de alune cu sparanghel prăjit ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 354 calorii. Pentru $7.52 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, cartofi prăjiți, alune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Halibut cu crustă de alune cu sparanghel prăjit, Tarhon-Halibut prăjit cu unt brun de alune, și Halibut Prăjit Și Sparanghel Cu Praz Topit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți untul și 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ungeți vârfurile fileurilor de pește cu albus de ou; presărați peștele uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Înveliți vârfurile de pește cu nuci, apăsând ușor pentru a adera.
Așezați jumătate din pește, cu nucile în jos, în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste. Întoarceți peștele; gatiti 4 minute sau pana la gradul dorit de coacere.
Combinați restul de 1 linguriță de ulei de măsline, usturoi și sparanghel pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit; aruncați pentru a combina.
Se presară cu restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper și cimbru.
Coaceți la 400 timp de 8 minute sau până când este crocant.
Se servește cu pește și pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.