Această rețetă servește 8 și costă 2,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 364 calorii. Dacă aveți fripturi de halibut, sare și piper, pesmet panko și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Halibut cu sos de roșii de busuioc, Halibut cu sos de roșii-busuioc, și Frigarui de halibut Lemony cu Charmoula pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru sos: într-o cratiță medie topiți 2 linguri de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați șalotă și gătiți până când șalota se înmoaie puțin, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
3
Adăugați vinul și coaja de lămâie. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Reduceți cu o treime. Reduceți căldura la mediu, adăugați sucul de lămâie și începeți să bateți în untul rămas, câte 1 lingură pe rând pentru a termina sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se ia de pe foc și se adaugă roșiile și busuiocul. Reglați condimentele cu sare și piper proaspăt măcinat.Pentru panglicile de dovlecei: folosind un cojitor de legume, feliați dovleceii în bucăți foarte subțiri. Într-o tigaie mare saut, aduceți laptele de cocos la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați dovlecelul și gătiți, amestecând, 2 minute.Pentru pește. Într-un procesor de alimente puls panko firimituri într-o pulbere fină și se transferă într-o farfurie. Într-un castron puțin adânc se toarnă laptele. Condimentează halibutul cu sare și piper. Înmuiați fiecare friptură de halibut în lapte, apoi în firimituri panko. Apăsați firimiturile pe ambele părți ale peștilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Halibut
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Bomboane De Caracatiță Brite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Puneți o tigaie mare saut la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați suficient ulei de canola pentru a acoperi doar fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Încălziți uleiul și apoi adăugați halibut în tigaie. (Aveți grijă să nu supraaglomerați peștele. Ștergeți tigaia și repetați procesul de ardere în loturi, dacă este necesar.) Gatiti pana se formeaza o crusta aurie pe fundul pestelui, aproximativ 6 minute. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte încă 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.