Halibut crocant cu sos de busuioc Lemony
Această rețetă servește 8 și costă 2,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 364 calorii. Dacă aveți fripturi de halibut, sare și piper, pesmet panko și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Halibut cu sos de roșii de busuioc, Halibut cu sos de roșii-busuioc, și Frigarui de halibut Lemony cu Charmoula pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru sos: într-o cratiță medie topiți 2 linguri de unt la foc mediu.
Adăugați șalotă și gătiți până când șalota se înmoaie puțin, aproximativ 3 minute.
Adăugați vinul și coaja de lămâie. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Reduceți cu o treime. Reduceți căldura la mediu, adăugați sucul de lămâie și începeți să bateți în untul rămas, câte 1 lingură pe rând pentru a termina sosul.
Se ia de pe foc și se adaugă roșiile și busuiocul. Reglați condimentele cu sare și piper proaspăt măcinat.Pentru panglicile de dovlecei: folosind un cojitor de legume, feliați dovleceii în bucăți foarte subțiri. Într-o tigaie mare saut, aduceți laptele de cocos la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați dovlecelul și gătiți, amestecând, 2 minute.Pentru pește. Într-un procesor de alimente puls panko firimituri într-o pulbere fină și se transferă într-o farfurie. Într-un castron puțin adânc se toarnă laptele. Condimentează halibutul cu sare și piper. Înmuiați fiecare friptură de halibut în lapte, apoi în firimituri panko. Apăsați firimiturile pe ambele părți ale peștilor.
Puneți o tigaie mare saut la foc mediu-mare.
Adăugați suficient ulei de canola pentru a acoperi doar fundul tigaiei.
Încălziți uleiul și apoi adăugați halibut în tigaie. (Aveți grijă să nu supraaglomerați peștele. Ștergeți tigaia și repetați procesul de ardere în loturi, dacă este necesar.) Gatiti pana se formeaza o crusta aurie pe fundul pestelui, aproximativ 6 minute. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte încă 4 până la 5 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio