Halibut crocant cu sos de busuioc Lemony

Halibut crocant cu sos de busuioc Lemony
Această rețetă servește 8 și costă 2,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 364 calorii. Dacă aveți fripturi de halibut, sare și piper, pesmet panko și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Halibut cu sos de roșii de busuioc, Halibut cu sos de roșii-busuioc, și Frigarui de halibut Lemony cu Charmoula pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru sos: într-o cratiță medie topiți 2 linguri de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați șalotă și gătiți până când șalota se înmoaie puțin, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3
Adăugați vinul și coaja de lămâie. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Reduceți cu o treime. Reduceți căldura la mediu, adăugați sucul de lămâie și începeți să bateți în untul rămas, câte 1 lingură pe rând pentru a termina sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
4
Se ia de pe foc și se adaugă roșiile și busuiocul. Reglați condimentele cu sare și piper proaspăt măcinat.Pentru panglicile de dovlecei: folosind un cojitor de legume, feliați dovleceii în bucăți foarte subțiri. Într-o tigaie mare saut, aduceți laptele de cocos la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați dovlecelul și gătiți, amestecând, 2 minute.Pentru pește. Într-un procesor de alimente puls panko firimituri într-o pulbere fină și se transferă într-o farfurie. Într-un castron puțin adânc se toarnă laptele. Condimentează halibutul cu sare și piper. Înmuiați fiecare friptură de halibut în lapte, apoi în firimituri panko. Apăsați firimiturile pe ambele părți ale peștilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
HalibutHalibut
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Puneți o tigaie mare saut la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați suficient ulei de canola pentru a acoperi doar fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Încălziți uleiul și apoi adăugați halibut în tigaie. (Aveți grijă să nu supraaglomerați peștele. Ștergeți tigaia și repetați procesul de ardere în loturi, dacă este necesar.) Gatiti pana se formeaza o crusta aurie pe fundul pestelui, aproximativ 6 minute. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte încă 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Revista