Halibut copt cu varză murată

Halibut copt cu varză murată
Nevoie de o curs principal fără lactate, primar și pescatarian? Halibutul copt cu varză murată ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 137 calorii, 23g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de varză murată, roșii, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul de malț, puteți urma acest fel principal cu Tort Pavlova cu fructe de padure si crema ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este destul de bun. Încercați Varză Murată La Cuptor Cu Mere, Pui de lămâie copt pe un pat de varză murată – un aragaz lent, și Halibut La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pulverizați un vas de copt din sticlă de 9x12 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
3
Uscați fileurile de halibut cu prosoape de hârtie. Condimentează fiecare parte cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Așezați fileurile în vasul de copt pregătit; acoperiți fiecare file cu varză murată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză AcrăVarză Acră
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Răspândiți roșiile peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Acoperiți vasul liber cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când peștele fulgi ușor cu o furculiță, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Presărați cu oțet de malț înainte de servire, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De MalțOțet De Malț

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Revista