Halibut Braconat cu lămâie și ghimbir cu praz și spanac

Halibut Braconat cu lămâie și ghimbir cu praz și spanac
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Halibutul Braconat cu lămâie-ghimbir cu praz și spanac ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 483 calorii, 78g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $14.86 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână scallions, mentă, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Halibut fiert cu ghimbir și coriandru, Halibut Confit cu praz, coriandru și lămâie, și Halibut Confit cu praz, coriandru și lămâie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați ghimbirul, usturoiul, coaja de lămâie, 1 linguriță. din uleiul de măsline, 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper. Bateți amestecul uniform pe toată o parte a peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Într-o tigaie de 10 inci cu față dreaptă, încălziți restul de 2 Tbs. ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se adaugă prazul și se sotează, amestecând continuu, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Adăugați bulionul și 1 lingură. din sucul de lamaie. Acoperiți și aduceți la foc mic la foc mare. Aranjați peștele cu lămâie-ghimbir în sus într-un singur strat deasupra prazului. Dacă este necesar, adăugați mai mult bulion până când fileurile sunt aproape, dar nu complet scufundate. Acoperiți și dați focul la minim. Se fierbe ușor până când peștele este doar gătit, 8 până la 10 minute. Cu o spatulă cu fante, transferați peștele în 4 boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați spanacul, menta și scallions în bulion și amestecați până se ofilesc ușor, aproximativ 1 minut. Condimentează după gust cu mai mult suc de lămâie, sare și piper. Puneți legumele și bulionul în jurul peștelui și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
6
Sugestii De Servire
7
Se servește cu tăiței soba fierți și
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soba NoodlesSoba Noodles
8
Mazăre de zăpadă, Scallion și salată de Ridichipe lateral.Finalizați masa cu dulce-tartă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
9
Avocado Iaurt Congelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Tăiate Felii Congelate, Neîndulcite, DecongelatePiersici Tăiate Felii Congelate, Neîndulcite, Decongelate
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
1
Calorii
1
330, grăsime
2
13, Calorii Grase
1
120, Grăsimi Saturate
2
2, proteine
3
41, Grăsimi Mononesaturate
4
8, carbohidrați
5
480, colesterol
6
55, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
14, Grăsimi Polinesaturate
2
5, sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista