Halibut Braconat cu lămâie și ghimbir cu praz și spanac
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Halibutul Braconat cu lămâie-ghimbir cu praz și spanac ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 483 calorii, 78g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $14.86 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână scallions, mentă, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Halibut fiert cu ghimbir și coriandru, Halibut Confit cu praz, coriandru și lămâie, și Halibut Confit cu praz, coriandru și lămâie.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați ghimbirul, usturoiul, coaja de lămâie, 1 linguriță. din uleiul de măsline, 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper. Bateți amestecul uniform pe toată o parte a peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o tigaie de 10 inci cu față dreaptă, încălziți restul de 2 Tbs. ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se adaugă prazul și se sotează, amestecând continuu, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
4
Adăugați bulionul și 1 lingură. din sucul de lamaie. Acoperiți și aduceți la foc mic la foc mare. Aranjați peștele cu lămâie-ghimbir în sus într-un singur strat deasupra prazului. Dacă este necesar, adăugați mai mult bulion până când fileurile sunt aproape, dar nu complet scufundate. Acoperiți și dați focul la minim. Se fierbe ușor până când peștele este doar gătit, 8 până la 10 minute. Cu o spatulă cu fante, transferați peștele în 4 boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați spanacul, menta și scallions în bulion și amestecați până se ofilesc ușor, aproximativ 1 minut. Condimentează după gust cu mai mult suc de lămâie, sare și piper. Puneți legumele și bulionul în jurul peștelui și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Caracatiță Brite
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
6
Sugestii De Servire
7
Se servește cu tăiței soba fierți și
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soba Noodles
8
Mazăre de zăpadă, Scallion și salată de Ridichipe lateral.Finalizați masa cu dulce-tartă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.