Halibut aburit cu portocale, roșii și măsline

Halibut aburit cu portocale, roșii și măsline
Halibutul aburit cu portocale, roșii și măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 395 calorii, 34G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $6.59 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Dacă aveți ceapă, ulei de măsline, conserve de 2 uncii roșii în suc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Halibut Aburit Cu Portocale, Roșii Și Măsline, Halibut la cuptor cu dovlecei, măsline, roșii și portocale, și Halibut cu capere, măsline și roșii.

Instrucțiuni

1
Tăiați coaja și miezul alb din portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
2
Tăiați portocalele între membrane pentru a elibera segmente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
3
Încălziți uleiul într-o tigaie grea foarte mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se adauga ceapa si usturoiul; saut pana se inmoaie si abia incepe sa se rumeneasca, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
5
Adăugați roșiile și vinul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 3 minute. Amestecați ușor segmentele portocalii și măslinele. Condimentează amestecul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
MăslineMăsline
VinVin
6
Presărați fileuri de halibut cu sare și piper. Aranjați halibutul într-un singur strat deasupra amestecului de legume în tigaie. Acoperiți și fierbeți ușor până când halibutul este doar opac în centru, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Puneți amestecul de legume pe plăci. Sus cu halibut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
HalibutHalibut
8
Așezați brânza feta deasupra amestecului de legume și alături de halibut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FetaBrânză Feta
LegumeLegume
HalibutHalibut
9
Se presară cu arpagic și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Revista