Halibut aburit cu busuioc cu sos de lămâie Cr Pcormme

Halibut aburit cu busuioc cu sos de lămâie Cr Pcormme ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $9.48 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 425 calorii, 68G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Un amestec de piper, apă, CR și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Sare De Mare-Plăcintă Cu Fudge Cu Fistic ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Halibut Aburit Cu Salată De Quinoa Cu Măsline De Lămâie, Halibut aburit cu sos de nucă de cocos, și pentru Halibut cu sos de cremă de lavandă de vanilie.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un cuptor olandez mare; adăugați 4 căni de apă. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 20 de minute. Se strecoară amestecul printr-o sită într-un castron, rezervând stocul. Aruncați solidele.
Se toarnă 1/4 cană de bulion într-o cratiță mică (puneți deoparte stocul rămas); se aduce la fierbere la foc mare. Se fierbe 2 minute sau până când stocul se reduce la 2 linguri. Reduceți căldura la minim.
Combinați crme frache, sucul și gălbenușul de ou într-un castron mic, amestecând cu un tel. Se toarnă încet amestecul de ouă în stoc redus, amestecând constant cu un tel.
Se ia de pe foc; se amestecă untul, 1/4 linguriță sare și piper. Pune deoparte.
Se toarnă stocul rămas într-o tigaie mare; se aduce la foc mic la foc mediu-mare.
Tapetați un abur de legume cu 1 buchet de frunze de busuioc; aranjați fileurile într-un singur strat peste busuioc.
Puneți vaporul în tigaie; acoperiți și aburiți fileurile 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță. Scoateți cu grijă vaporul din tigaie.
Presărați fileurile cu restul de 1/4 linguriță de sare; lăsați să stea 5 minute.
Garnisiți cu frunze de busuioc, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.