Găuri De Gogoși Cu Sirop De Căpșuni
Gauri gogoasa cu sirop de căpșuni ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 217 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, extractul de vanillan, ouăle și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Arta gogoasa găuri, Gauri De Gogoasa Cu Mere, și Ciocolata Gogoasa Găuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană de apă, jeleul și 2 linguri de lichior de flori de soc într-o cratiță la foc mediu; aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim și fierbeți până la sirop, 20 până la 25 de minute.
Bateți făina, zahărul, praful de copt, sarea și nucșoara într-un bol mare. Se amestecă smântâna, ouăle, vanilia și restul de 3 linguri de lichior de flori de soc până se omogenizează.
Încălziți aproximativ 1/3 inci ulei vegetal într-o oală mare la foc mediu până când un termometru adânc=prăjit înregistrează 350 de grade F. lucrând în loturi, aruncați linguri de aluat în ulei și prăjiți, întorcându-se, până la auriu, 4 minute. (Reduceți căldura dacă gogoșile se rumenesc prea repede.)
Îndepărtați cu o lingură pliată și scurgeți pe prosoape de hârtie, apoi rulați în zahăr scorțișoară.
Se servește cu siropul de căpșuni.
Fotografie realizată de Con Poulos