Gătiți cartea: mini prăjituri cu ceai de fistic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cook the Book: Mini fistic Tea Cakes. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 14 cenți pe porție. O porție conține 76 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă de la Serious Eats are 7 fani. Un amestec de ouă, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Gatiti cartea: macarons cu fistic, Gatiti cartea: prajiturile preferate de porumb ale lui George Washington, și Gătiți cartea: prăjiturile de Crab ale lui Le Bernardin cu conopidă rasă și emulsie de muștar Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un raft în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați mini tigăile pentru brioșe pe o foaie de copt.
Bateți untul în vasul unui mixer electric cu suportul plat sau într-un vas mare de amestecare folosind un mixer de mână până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute.
Adăugați zahărul granulat și bateți până se omogenizează. Opriți și răzuiți părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc.
Adăugați pasta de fistic și vanilia și amestecați până se omogenizează și se combină bine. Pe rând, adăugați ouăle. Se vor așeza deasupra amestecului, așa că asigurați-vă că scăpați pe părțile laterale și pe fundul vasului cu o spatulă de cauciuc. Se amestecă bine.
Cerneti cele patru intr-un bol de dimensiuni medii.
Adăugați sarea și aruncați pentru a amesteca.
Adăugați acest amestec în amestecul de unt în 2 etape, amestecând bine după fiecare adăugare. Opriți-vă după fiecare adăugare și răzuiți părțile laterale și fundul vasului.
Cerneti cele patru intr-un bol de dimensiuni medii.
Adăugați sarea și aruncați pentru a amesteca.
Adăugați acest amestec în amestecul de unt în 2 etape, amestecând bine după fiecare adăugare. Opriți-vă după fiecare adăugare și răzuiți părțile laterale și fundul vasului.
Se toarnă aluatul într-o cană de măsurare a lichidului cu 2 căni și se împarte uniform între cavitățile mini-tigăilor pentru brioșe.
Coaceți prăjiturile timp de 13 până la 15 minute, până când este auriu deschis și un tester de tort introdus în centru iese curat.
Scoateți foaia de copt din cuptor și transferați mini tigăile pentru brioșe pe rafturi pentru a se răci complet. Întoarceți mini tigăile pentru brioșe cu susul în jos și apăsați prăjiturile, apoi întoarceți-le cu partea dreaptă în sus.
Pudrați vârfurile prăjiturilor cu zahăr de cofetari.
Serviți prăjiturile la temperatura camerei.
Notă privind depozitarea prăjiturilor de ceai: păstrați prăjiturile de ceai bine învelite în folie de aluminiu la temperatura camerei până la 4 zile. Pentru a îngheța până la 4 luni, înfășurați-le strâns în mai multe straturi de folie de plastic și folie de aluminiu. Folosiți o bucată mare de bandă de mascare și un marker de neșters pentru a eticheta și data conținutul. Dacă este înghețat, dezghețați prăjiturile peste noapte la frigider și aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Notă privind adăugarea stilului: acoperiți fiecare tort cu 2 sau 3 nuci de fistic prăjite înainte de coacere.