Gătiți cartea: Mini Blinis de măsline negre cu Mascarpone roz, somon și sfeclă conservată

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că dă-i lui Cook cartea: Mini Blinis de măsline negre cu Mascarpone roz, somon și sfeclă conservată. O porție conține 67 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, oțet de zmeură, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Gatiti cartea: Negru de măsline și castravete Tramezzini, Gatiti cartea: lamaie dulce si napolitane de masline negre, și Gatiti cartea: dovlecei conservati.
Instrucțiuni
Măcinați măslinele într-un robot de bucătărie.
Adăugați făinurile, oul și drojdia.
Adăugați laptele într-o scurgere în timp ce amestecați.
Adăugați un vârf de sare. Acoperiți aluatul cu folie de plastic și lăsați să crească timp de 1 oră într-un loc cald.
Tăiați sau feliați sfecla în felii foarte fine. Colectați sucul roșu tăindu-l peste un castron.
Combinați oțetul și mierea, condimentați cu sare și piper și turnați peste feliile de sfeclă. Pune deoparte.
Se amestecă sucul roșu colectat în mascarpone și se condimentează cu sare și piper.
Încălziți o tigaie flapjack, ungeți cavitățile și turnați o lingură de aluat în fiecare cavitate. Dacă nu dețineți o tigaie flapjack, puteți turna și linguri mici într-o tigaie superficială. S-ar putea să vă fie mai ușor cu o sticlă de stoarcere dacă aveți una disponibilă. Gatiti pana se ridica usor si se face in cateva minute.
Acoperiți blinisul cu un strat de cremă roz, o felie de somon și o felie de sfeclă.