Gătiți cartea: Falafel roșu elvețian crocant

Gatiti cartea: Crunchy Red Swiss Chard Falafel ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 335 calorii. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână smog elvețian, ulei de măsline, naut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina de năut, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri Cu Ciocolată Cu Făină De Năut ca desert. Această rețetă de la Serious Eats are 102 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Gatiti cartea: crupe cremoase si Smog, Cum să gătești Chard elvețian, și Gătiți cartea: Ciorbă rece cu Ricotta piperată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie și sotati ceapa, chimenul și ienibaharul la foc mediu timp de 3-4 minute. Puneți deoparte într-un castron.
Umpleți o cratiță mare cu apă și aduceți la fierbere. Aruncați în bietă și blanch timp de 2 minute.
Se scurge imediat și, odată ce sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, se stoarce uscat.
Într-o cratiță medie antiaderentă, aduceți laptele la fierbere, apoi reduceți la foc mic. Încetul cu încetul, bateți făina de naut până când aveți o pastă netedă. Păstrați amestecul în mișcare pentru a evita bulgări. Apoi condimentați, adăugați restul de 3 linguri de ulei de măsline și gătiți la foc mic timp de 8 minute, amestecând tot timpul cu o lingură de lemn. La fel ca aluatul cu puf de cremă, amestecul se va îndepărta de părțile laterale ale tigaiei și va deveni o bilă pe măsură ce este încălzită.
Se răcește bila de pastă, apoi se amestecă în ceapa saut, năut, suc de lămâie și bietă albită. Folosind mâinile, modelați amestecul în bile de dimensiunea unei mingi de golf și aranjați pe o foaie de copt. La frigider pentru câteva ore.
Într-o cratiță mare, încălziți 2 centimetri de ulei până la 350 F. Puneți cu grijă falafelul în ulei și gătiți timp de 3-4 minute, până se rumenesc.
Îndepărtați cu o lingură cu fante și așezați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se servește cu sosul tahini.
Se amestecă tahini, chimenul și sucul de lămâie într-un castron. Amestecați încet 1 până la 2 linguri de apă, câte puțin, până când aveți o consistență care seamănă cu crema groasă. Apoi adăugați usturoiul și condimentați.
Combinați sumacul cu uleiul de măsline și stropiți peste sos.
Se presară cu semințe de susan și se servește, cu carne, carne de pasăre, legume sau falafel.