Gătiți cartea: creveți, frunze și tei

Gătiți cartea: creveți, frunze și tei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: creveți, frunze și tei. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 2 și costă $8.2 pe portie. O porție conține 425 calorii, 50g de proteine, și 17g de grăsime. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați o tulpină lemongrass, o frunză de coriandru, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Gatiti cartea: Achiote-pui marinat învelit în frunze de banană, Gatiti cartea: PBJ, și Gatiti cartea: Grasshopper Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți pregătirea mai întâi, deoarece totul se întâmplă destul de repede odată ce începeți să gătiți. Spălați frunzele și îndepărtați orice tulpini dure. Curățați ghimbirul, apoi radeți-l sau tăiați-l în bucăți mici, asemănătoare unui chibrit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
2
Îndepărtați frunzele exterioare dure ale lămâii și mărunțiți foarte fin inima fragedă. Tăiați mărunt ardeii iute, îndepărtând semințele dacă preferați condimentarea mai rece. Se taie bine ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Elixirul GElixirul G
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
3
Încălziți uleiul într-un wok sau o tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Adăugați ghimbirul, lămâia, ardeii iute și ceapa verde și amestecați câteva minute, până când ghimbirul începe să se coloreze. Picătură în creveți. Pe măsură ce devin opace și se colorează ușor, adăugați sucul de lămâie, Nam pla și zahărul. Când totul este sfârâit și parfumat, adăugați verdeața, întorcându-le în tigaie pe măsură ce încep să se ofilească și să se întunece. De îndată ce sunt fragede, adăugați frunzele de coriandru și busuioc și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Elixirul GElixirul G
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Sos De Pește ThailandezSos De Pește Thailandez
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
VerziiVerzii
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate32
Revista