Gătitul la țară al cartofilor italieni cu Porcini

Gătitul la țară al cartofilor italieni cu Porcini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați gătitul la țară al cartofilor italieni cu Porcini. Această rețetă servește 4 și costă 27,16 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 553 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci porcini, căței de usturoi, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 15 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Gătitul țării din Italia": Rigatoni cu conopidă, Gătitul la țară al Orecchiette din Italia cu Broccoli Rabe, și Gătitul la țară al ficatului de pui la grătar din Italia cu sos de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Scoateți cu grijă tulpinile din ciuperci și puneți capacele deoparte. Se toacă tulpinile și se amestecă cu pătrunjelul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
3
Folosind uleiul, ungeți cu generozitate părțile laterale și fundul unui vas de copt larg și superficial, cu un capac bine fixat. Aranjați cartofii în straturi suprapuse pe fundul vasului, sărând fiecare strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Presărați jumătate din amestecul de pătrunjel peste cartofi, apoi aranjați capacele de ciuperci, cu capacul în sus, într-un singur strat peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
5
Presărați amestecul de pătrunjel rămas peste ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6
Sigilați bine vasul de copt cu folie de aluminiu, apoi acoperiți vasul cu capacul său.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Coaceți până când cartofii și ciupercile sunt fragede, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista