Gătit din Glossies: cotlet de porc cu coajă de nucă cu orez sălbatic de legume de toamnă
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Gătit din Glossies: Cotletele de porc cu coajă de nucă cu orez sălbatic de legume de toamnă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 4,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 572 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați slănină, cotlete de porc tăiate în centru, nuci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Gătit din Glossies: Crostini de ciuperci sălbatice cu vinetă de cimbru, Gătit din Glossies: carne de porc balsamică cu șobolani, și Cotlete De Porc Umplute Cu Orez Sălbatic La Grătar.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti carnea de porc, așezați cotletele într-un vas puțin adânc; stropiți uniform cu Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
2
Combinați sare, salvie și piper negru într-un castron mic. Rezervați 3/4 linguriță amestec de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați nuci la amestecul de sare rămas; aruncați bine. Apăsați amestecul de nuci pe ambele părți ale cotletelor de porc. Acoperiți și refrigerați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Gatiti felia de bacon intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți slănina din tigaie; se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați Cotletele de porc la picături în tigaie; gatiti 1 1/2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați 3/4 cană bulion de pui în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți timp de 6 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Pentru a pregăti orezul, încălziți o cratiță mare la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați ceapa și următoarele 3 ingrediente (prin usturoi) în tigaie; acoperiți și gătiți 5 minute sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă amestecul de sare rezervat de 3/4 linguriță, bietă, ciuperci și măr. Acoperiți și gătiți 5 minute sau până când morcovul este fraged. Se amestecă orezul și 1/2 cană bulion. Aduceți la foc mic; gatiti, neacoperit 5 minute sau pana cand lichidul este absorbit. Se amestecă slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1-1/2 Cană Supă De Pui
Chard Elvețian
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Așezați 1 cană de amestec de orez pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
12
Stropiți fiecare porție cu picături de tigaie și presărați fiecare cu 1 lingură de pătrunjel.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.