Găluște în sirop de arțar(bunic)
Găluște în sirop de arțar (grandpere) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 373 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 72 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați apă, nucșoară, zară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Brunch De Duminică: Găluște Cu Sirop De Arțar, Soluție De Sirop: Sirop De Arțar De Casă, și Igname de granat cu sirop de arțar Blis și Streusel de arțar-zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cernem împreună făina, praful de copt și sifonul, sarea și nucșoara într-un castron. Amestecați untul cu un blender de patiserie sau cu vârful degetelor până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Adăugați zară și amestecați cu o furculiță doar până când aluatul este umezit uniform (nu amestecați prea mult).
Aduceți siropul și apa la fiert într-o oală de 4 litri de cel puțin 10 inci lățime. Aruncați 8 măsuri de 1/2 cană de aluat în sirop, lăsând spații pentru a permite găluștelor să se extindă. Se fierbe ușor la foc moderat, acoperit, până când vârfurile de găluște sunt uscate la atingere, 15 până la 20 de minute.