Shanghai supa găluște este un fără lactate supă. O porție conține 67 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 75. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă de la Bon Appetit are 88 de fani. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, creveți, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Shanghai Supa Găluște (Xiao Lung Bao), Supă rece de fructe din Shanghai cu Tapioca perlată, și Supă de roșii cu găluște.
Instrucțiuni
1
Căutați ingredientele și consumabilele prezentate aici pe o piață asiatică sau online la adrianascaravan.com: șuncă afumată vindecată în stil chinezesc (sau folosiți șuncă Smithfield), ciuperci shiitake uscate, vin Shaoxing (scris și Shao Hsing), oțet negru, ambalaje pentru găluște (nu folosiți ambalaje wonton; sunt prea subțiri) și seturi de aburi din bambus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake Uscate
Ambalaje De Găluște
Wonton Wrappers
Oțet Negru
șuncă Afumată
Vin
șuncă
2
Combinați 10 căni de apă și toate ingredientele rămase pentru supă, cu excepția gelatinei, într-o oală mare. Aduceți la fierbere, îndepărtând orice spumă care se ridică la suprafață. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperite, până când bucățile de pui sunt foarte moi și încep să se destrame, adăugând mai multă apă cu pahare, dacă este necesar, pentru a menține puiul scufundat, aproximativ 2 ore și 30 de minute. Supă de tulpină; aruncați solidele. Întoarceți bulionul în aceeași oală. Se fierbe până se reduce la 2 căni, aproximativ 35 de minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Bucăți De Pui
Pui întreg
Gelatină
Bulion
Apă
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se toarnă 3 linguri de apă într-un castron mic; presărați gelatina peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
5
Se adaugă în bulionul fierbinte; se amestecă până se dizolvă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Bulion
6
Transferați în vas de sticlă de 13x9x2 inci. Capac; refrigerați aspic peste noapte.
7
Se amestecă 1 cană de oțet negru, 6 linguri de sos de soia și 2 linguri de benzi proaspete de ghimbir într-un castron mic. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Negru
Ghimbir Proaspăt
Sos De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Combinați toate umpluturile într-un castron mare și amestecați cu furculița doar până la amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Tăiați aspicul în cuburi de 1/3 inch.
10
Adăugați aspic la amestecul de porc; se amestecă ușor cu lingura de lemn doar până se încorporează. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Tapetați 2 foi de copt cu margini cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Lingura De Lemn
11
Așezați 1 înveliș de găluște pe suprafața de lucru. Lingură 1 linguriță foarte generoasă umplutură pe centrul ambalajului, inclusiv cel puțin 2 sau 3 cuburi aspic. Periați ușor marginile învelișului de găluște cu apă. Aduceți 1 colț de înveliș în jurul umpluturii, apoi încrețiți marginile rămase ale învelișului la intervale regulate în jurul umpluturii până când umplutura este închisă și învelișul formează o formă asemănătoare unui pachet, cu deschidere mică în partea de sus. Adunați marginile superioare ale ambalajului împreună și răsuciți-le în partea de sus pentru a închide umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
12
Așezați pe foaia de copt. Repetați cu ambalajele rămase și umplutura. DO AHEAD poate fi refrigerat, acoperit, timp de 1 zi sau congelat într-un singur strat în recipiente acoperite timp de 2 săptămâni. Tapetați fiecare strat de coș cu aburi din bambus cu frunze de varză; așezați peste wok umplut cu suficientă apă pentru a ajunge chiar sub fundul coșului cu aburi din bambus. (Sau linia de metal steamer rack cu frunze de varza si set peste apă în oală mare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
Foaie De Copt
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
13
Așezați găluște deasupra varzei, distanțându-vă. Aduceți apă la fiert. Capac; abur până la fiert, adăugând mai multă apă în wok dacă se evaporă prea repede, aproximativ 12 minute pentru găluște proaspete și 15 minute pentru congelate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
14
Serviți găluște imediat, trecând sosul alături pentru scufundare.