Găluște de porc și varză
Carne de porc și varză găluște ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 25 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, sos de soia, piei wonton și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Găluște De Porc Și Varză Aburite, Găluște de porc și varză cu ambalaje de casă, și Piept Fiert Și Găluște De Varză.
Instrucțiuni
În castron mare, amestecați toate ingredientele, cu excepția piei de wonton, ceapă verde suplimentară și sos de soia.
Tăiați piei wonton cu tăietor rotund de 3 inci.
Așezați 1 piele wonton pe suprafața de lucru. (Acoperiți pielea rămasă cu un prosop de hârtie umed pentru a preveni uscarea.) Periați ușor marginile pielii wonton cu apă. Lingură 1 linguriță de umplere chiar sub Centrul pielii. Îndoiți pielea wonton peste umplutură pentru a forma o jumătate de lună; apăsați marginile pentru a sigila bine. (Acoperiți wontonii umpluți cu un prosop de hârtie umed pentru a preveni uscarea.) Repetați cu piei wonton rămase și umplutură.
În cuptorul olandez, încălziți 3 litri de apă până la fierbere.
Adăugați jumătate de găluște. Se fierbe 3 până la 5 minute sau până când marginile pielii wonton sunt clare. Folosind lingura cu fante, scoateți găluștele din apă; scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați cu găluștele rămase.
Se ornează cu ceapă verde suplimentară.
Se servește cald cu sos de soia.