Găluște de creier
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Brain Dumplings. Această rețetă servește 48 și costă 23 de cenți per porție. O porție conține 36 de calorii , 3 g de proteine și 1 g de grăsime . Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Dacă aveți la îndemână ambalaje de gyoza, ciuperci, sos hoisin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu un scor spectaculos de 11% , acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Brain Shake , Bloody Brain și Frankenstein's Brain .
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați puiul nefiert, ciupercile, ceapa, sosul hoisin, muștarul și sosul chili; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Așezați 1 lingură de amestec de pui în centrul fiecărui înveliș. (Până când sunt gata de utilizare, păstrați ambalajele acoperite cu un prosop umed pentru a preveni uscarea lor.) Umeziți marginile cu ou. Aduceți laturile opuse împreună pentru a forma un semicerc; ciupiți pentru a sigila.
Așezați autocolante într-un singur strat pe un suport mare de coș pentru aburi uns cu unsoare; puneți într-un cuptor olandez peste 1 inch de apă. Se aduce la fierbere; se acoperă și se fierbe la abur timp de 8-10 minute sau până când sucurile de umplutură sunt limpezi.
Între timp, într-un castron mic, combinați ingredientele pentru sos.
Serviți cu autocolante. Pune resturile la frigider.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano]()
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.