Găluște Buddha ' s Delight cu Ponzu de ghimbir-arpagic

Găluște Buddha ' s Delight cu Ponzu de ghimbir-arpagic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați găluștele lui Buddha Delight cu Ponzu de ghimbir. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 38 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 36 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână legume asiatice, arpagic, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bucuria lui Buddha (Jai), Deliciul lui Buddha, și Deliciul lui Buddha pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: vapor de bambus
1
Acoperiți legumele amestecate într-un bol sigur cu microunde cu 2 linguri de apă. Gatiti la mare timp de 6 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Încălziți uleiul de susan într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ciupercile și sotati timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Adăugați legume amestecate, usturoi și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Se sotează 2 până la 3 minute. Puneți deoparte să se răcească.
7
Stoarceți excesul de umiditate din amestecul de legume răcit și puneți-l în robotul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
8
Adăugați două albușuri de ou și amidon de porumb. Pulse până când amestecul este tocat fin și deține împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
9
Lucrând în loturi, așezați 6 până la 8 ambalaje gyoza. Periați ușor cu restul de 1 albus de ou și lingură 1 lingură de amestec de legume în centrul fiecăruia. Îndoiți în jumătate și apăsați împreună pentru a sigila marginile. Stand găluște cusătură-partea în sus apăsând pe blat. Repetați cu ambalajele rămase și umplerea. Linie de bambus vapor cu o bucată de hârtie pergament, care a fost tăiat pentru a se potrivi. Pulverizați ușor pergamentul cu spray de gătit. Puneți 10 până la 12 găluște în vapor la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
10
Așezați vaporul peste vasul mediu cu apă clocotită. Aburiți timp de 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Într-un castron mic, amestecați împreună toate ingredientele ponzu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Serviți găluște aburite fierbinți cu sos de scufundare ponzu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista