Găinile Cornish Honey Orange
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate în repertoriul dvs., Honey Orange Cornish Hens ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 98 de cenți pe porție, primești un fel principal care servește 4. O porție conține 270 de calorii, 20 g de proteine și 16 g de grăsimi. Dacă aveți la îndemână găini de vânat din Cornish, oțet, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. 23 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 48%. Încercați găini de vânat prăjite din Cornish cu miere de flori sălbatice și portocale, găini din Cornish cu glazură în portocală și găini din Cornish cu glazură în portocală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Puneți jumătățile de găină de vânat cu pielea în sus într-o tigaie de 9 x 13 inci.
Prăjiți găinile la cuptorul preîncălzit timp de 35 de minute.
Amestecați sucul de portocale, mierea, sosul de soia și oțetul într-un castron mic; perie amestecul peste găini.
Prăjiți găinile încă 5 minute și ungeți din nou cu amestec de suc de portocale. Se prăjește până când pielea se rumenește și carnea nu mai este roz în interior, încă aproximativ 10 minute.